Expertises

In de afgelopen jaren heb ik me verdiept in de verschillende uiteenlopende vraagstukken van mijn opdrachtgevers. Mijn doel hierbij was om nieuwe technologie toepasbaar te maken. Hieruit zijn mijn expertises ontstaan.

CMS websites

Denkt u erover na om een ​​website te laten ontwikkelen, of is uw huidige website aan vervanging toe. Dan is het verstandig om na te denken over de implementatie van een content management systeem (CMS). Een CMS geeft uw bedrijf de tools om snel en eenvoudig uw online content te beheren. Er zijn verschillende soorten content management systemen, waarvan WordPress een veelgebruikte CMS is.

WordPress

WordPress is een gratis, open-source CMS. Het geeft de mogelijk om de content op je website eenvoudig te beheren. WordPress is geschreven in PHP dat gebruik maakt van een MySQL database.

Mede door zijn gebruiksvriendelijkheid is WordPress het meest gebruikte CMS ter wereld. Maar ook de vele functionaliteiten, plug-ins en de gratis open source-licentie dragen bij aan het succes van dit CMS.

Ik ben sinds 2014 expert op het gebied van het ontwerpen en realiseren van websites met WordPress als CMS. Bent u op zoek naar een partner die je kan helpen met het ontwerpen, bouwen en beheren van een WordPress-website? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Elementor

Elementor is een WordPress plug-in waarmee je webpagina’s kan bouwen. Het biedt een handige drag-and-drop systeem waarmee gemakkelijk en snel webpagina’s gerealiseerd kunnen worden. Ook gebruikers met weinig tot geen technische kennis kunnen met Elementor webpagina’s maken/beheren.

Bij het realiseren van WordPress websites maak ik gebruik van Elementor. Doordat Elementor generieke modules heeft kunnen webpagina’s in korte tijd worden gerealiseerd. Daarnaast is het mogelijk om middels HTML en CSS maatwerk door te voeren.

HTML

Hyper Text Markup Language (HTML) is een opmaaktaal voor het maken van webpagina’s. Het is een soort programmeertaal die de basis van elke website vormt. Bij het realiseren van websites wordt gebruik gemaakt van HTML en CSS. HTML zorgt voor de opmaak van de webpagina.

CSS

Cascading Style Sheets (CSS) wordt gebruikt in combinatie met HTML. CSS is een techniek voor het vormgeven van webpagina’s. Bij het realiseren van websites wordt CSS gebruikt voor de vormgeving.

JavaScript

JavaScript is een programmeertaal die onder andere wordt gebruikt om webpagina’s interactief mee te maken. Naast HTML en CSS wordt ook JavaScript toegepast voor het maken van websites.

PHP

PHP is een server-side scripting-taal, die hoofdzakelijk wordt gebruikt om op de webserver dynamische webpagina’s te creëren. PHP wordt veelal gebruikt om de backend van websites mee te maken. Ook WordPress is binnen PHP geschreven. Om maatwerk binnen WordPress te maken is PHP kennis vereist.

E-commerce

Online verkoop realiseren doe je met een goede webshop. Op basis van uw situatie wordt gekeken welke e-commerce integratie het beste bij u en uw bedrijfsvoering past. Door het intelligent inzetten van data, design & development zorgen we er samen voor dat uw webshop perfect is geïntegreerd.

WooCommerce

WooCommerce is een open-source e-commerce plug-in voor WordPress. WooCommerce is gratis, flexibel en wordt versterkt door een wereldwijde community. De plug-in heeft als basis bijna alles wat je nodig hebt bij een webshop. Daarnaast kunnen extra functionaliteiten worden toegevoegd middels plug-ins en custom-code.

Shopware

Shopware is een e-commerce oplossing. Het is beschikbaar als open source software en in commerciële edities. Shopware is eenvoudig opgebouwd, maar is uitstekend te gebruiken om grote en complexe webshops op te draaien. Mede doordat Shopware een API first platform is, is het enorm flexibel en makkelijk te koppelen aan achterliggende backend systemen. Dit maakt het één van de krachtigste e-commerce platformen.

Webapplicaties, API’s en koppelingen

API’s, oftewel Application Programming Interfaces, zijn applicaties die ervoor zorgen dat verschillende software systemen met elkaar kunnen communiceren. Dankzij een API koppeling kan een (web)applicatie specifieke informatie opvragen of versturen.

Ik maak maatwerk webapplicaties en API’s waarmee het mogelijk is om uw bedrijfsprocessen te automatiseren. Daarnaast zorg ik middels API koppelingen ervoor dat webapplicaties/API’s informatie met elkaar kunnen uitwisselen.

.NET Core

.NET Core is een gratis open-source web framework dat ontwikkeld is door Microsoft. .NET Core is een cross-platform, wat inhoudt dat het ook kan werken op verschillende operating systems waaronder Windows en Linux. .NET Core is een modulair, lichtgewicht, snel en platformonafhankelijk framework. Het framework kan worden gebruikt om verschillende soorten applicaties mee te bouwen. Ik gebruik het om maatwerk API’s en API koppelingen mee te maken.

C#

C# is een objectgeoriënteerde programmeertaal ontwikkeld door Microsoft. C# is ontworpen om te werken met het .NET Core platform van Microsoft. C# kan gebruikt worden voor het schrijven van geavanceerde back-end systemen waaronder API’s en API koppelingen.

Angular

Angular is een open-source webapplicatie framework geleid door het Angular Team van Google. Het is ontworpen voor het bouwen van single-page client applicaties op basis van HTML en TypeScript. Angular is geschreven in TypeScript, wat een uitbreiding is van JavaScript. Het doel van Angular is om (web)applicaties te bouwen met behulp van webtechnologieën.

TypeScript

TypeScript is een open source programmeertaal ontwikkeld door Microsoft. Het is een strikte superset van JavaScript, en voegt typing en objectgeoriënteerd programmeren toe aan de programmeertaal. Angular maakt ook gebruik van TypeScript. Om het Angular framework te gebruiken is TypeScript kennis vereist.

E-mail marketing

E-mail marketing is een vorm van direct marketing waarbij je (potentiële) klanten direct benadert door middel van een e-mail. Het is echter wel belangrijk dat je eerst een mailinglijst opbouwt. Dit kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door het geven van een eenmalige kortingscode in ruil voor het e-mailadres. Daarnaast is het belangrijk om gerichte e-mails op het juiste moment te versturen. Door het intelligent inzetten van e-mail marketing zorgen we er samen voor dat u in contact blijft met uw klanten.

MailChimp

MailChimp is een alles-in-één marketing platform dat bedrijven helpt bij de online communicatie via e-mail. Zo is het mogelijk om met MailChimp een mailinglijst bij te houden en jouw (potentiële) klanten op het juiste moment een email te sturen. Ook biedt MailChimp integraties met verschillende platformen waaronder WordPress.

MailerLite

MailerLite is een digitale e-mail marketing tool. MailerLite maakt het verschil door alles zo simpel mogelijk te houden. Met MailerLite kun je e-mails versturen naar jouw klanten. Ook is het mogelijk om e-mail marketing te automatiseren. Zo kun je bijvoorbeeld automatisch gerichte e-mails op precies het juiste moment te versturen. MailerLite heeft verschillende integraties met verschillende platformen waaronder WordPress.

Klaviyo

Klaviyo is een platform voor marketingautomatisering. Het wordt voornamelijk gebruikt voor e-mailmarketing en sms-marketing. Bij Klaviyo kun je jouw emailmarketing volledig automatiseren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een email te versturen naar een klant bij het verrichten van een bepaalde actie. Klaviyo gaat dan ook verder waar andere e-mailmarketing platforms stoppen. Het Klaviyo-platform kan voornamelijk worden geïntegreerd met e-commerceplatforms zoals WooCommerce en Shopware.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands ook wel zoekmachineoptimalisatie. SEO is een verzameling van technieken die eraan bijdragen dat je website beter vindbaar wordt in de zoekmachines. Dit voornamelijk binnen Google. Bij SEO draait het om een goede positie te behalen binnen de organische zoekresultaten. SEO is een goede investering op de lange termijn. Middels verschillende tools en technieken zorgen we er samen voor dat u de toppositie behaald binnen de organische zoekresultaten van Google.

Yoast SEO

Yoast SEO is een open-source SEO plug-in voor WordPress. Het is een tool die je kan helpen met het beter vindbaar maken van jouw website in zoekmachines. De plug-in scant met een algoritme jouw webpagina’s en analyseert de teksten op zaken als keyword dichtheid, het volume aan tekst en koppelingen naar andere pagina’s.

Ubersuggest

Ubersuggest is een tool voor het analyseren van zoekwoorden. Middels deze tool kun je zoekwoorden vinden die gebruikers invoeren in zoekmachines bij het zoeken naar producten, diensten of algemene informatie. Voordat je een website op het gebied van SEO gaat optimaliseren is het eerst belangrijk om een goed Keyword Research te doen. De tool Ubersuggest helpt je hierbij.

Google Search Console

Google Search Console is een webdienst van Google waarmee websitebeheerders onder andere de indexeringsstatus, de positie en de zichtbaarheid van hun websites in Google kunnen bijhouden en optimaliseren.

Google Analytics

Google Analytics is een webdienst van Google om statistieken van een website mee te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Het doel van deze dienst is om de beheerder van de website een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves. Middels deze statistieken is het weer mogelijk om je website verder te optimaliseren op het gebied van SEO.

HL7 & DICOM koppelingen (integratie)

In veel ziekenhuizen wordt gebruik gemaakt van software van verschillende leveranciers. Al deze systemen moeten met elkaar kunnen communiceren. Met behulp van HL7 en/of DICOM koppelingen is communicatie tussen diverse systemen mogelijk.

Infor – Cloverleaf Integration Suite

Infor Cloverleaf Integration Suite is een integratieplatform dat de uitwisseling van klinische gegevens helpt stroomlijnen en zowel de zorgresultaten als de bedrijfsvoering verbetert. De oplossing ondersteunt organisaties in de zorg om complexe interoperabiliteitsvraagstukken veilig en op schaal op te lossen, met behulp van de nieuwste standaarden.

Met Cloverleaf kunt u ongelijksoortige informatiesystemen en data, van binnen of buiten de organisatie, ongeacht het bronsysteem, berichtformaat of communicatieprotocol integreren. Cloverleaf ondersteunt internationale bericht standaarden zoals HL7, DICOM en Edifact.

ChipSoft – HiX COMEZ

Healthcare Information eXchange (HiX) is een elektronisch patiëntendossier (EPD) dat is ontwikkeld door ChipSoft.

In veel ziekenhuizen wordt gebruik gemaakt van software van verschillende leveranciers. Chipsoft heeft hiervoor een communicatieserver ontwikkeld genaamd COMEZ. Met behulp van de COMEZ is communicatie tussen diverse systemen mogelijk.

De COMEZ staat in verbinding met dezelfde database als waarmee HIX is verbonden. Met de COMEZ kunnen dus (deel)systemen van derden verbonden worden met HiX. COMEZ maakt hierbij gebruik van bestaande standaard protocollen, waarvan het HL7-, EDIFACT- en DICOM-protocol de bekendste zijn.

TCL

Tool Command Language (TCL) is een open-source, hoogwaardige, algemene geïnterpreteerde, dynamische programmeertaal. Het is ontworpen met als doel heel eenvoudig maar krachtig te zijn. Om maatwerk binnen Cloverleaf te maken is TCL programmeer kennis vereist.

HL7

HL7 staat voor Health Level Seven : de wereldwijde standaard voor veilige, elektronische informatie-uitwisseling in de zorg. De HL7 standaard is ontwikkeld om op een universele manier te communiceren op niveau 7 van het OSI model, met name binnen de gezondheidszorg. Het is een standaard waarmee op een eenduidige manier tussen verschillende applicaties boodschappen kunnen worden uitgewisseld. Deze eenduidigheid betekent dat er binnen HL7 afspraken zijn over hoe data wordt gerepresenteerd en op welke wijze de informatie wordt aangeboden.

DICOM

Digital Imaging and Communications in Medicine (DICOM) is een standaard die beschrijft hoe medische beeldinformatie dient te worden opgeslagen, uitgewisseld en geprint. De standaard definieert een bestandsformaat en een netwerkprotocol voor communicatie, een applicatieprotocol bovenop TCP/IP.

In de gezondheidszorg wordt op grote schaal gebruikgemaakt van medische beeldvormende systemen. De gegevensuitwisseling tussen deze systemen vindt plaats door middel van het uitwisselen van elektronische berichten. De structuur van die berichten wordt gedefinieerd door standaarden zoals DICOM.

Datavisualisatie

Datavisualisatie is het vakgebied, dat zich bezighoudt met het visueel weergeven van gegevens. Met datavisualisatie kun je gedetailleerde data omzetten in begrijpelijke, visueel aantrekkelijke en nuttige informatie.

Power BI

Microsoft Power BI is een interactieve tool voor het visualiseren van data, ontwikkeld en uitgegeven door Microsoft. Het doel is om business intelligence beschikbaar te maken voor de eindgebruiker. Met Microsoft Power BI kunnen verschillende soorten data worden gecombineerd, om in een visueel dashboard informatie weer te geven.

Hardware

Nieuwe technologieën en toepassingen volgen elkaar in rap tempo op. Daarom is digitale transformatie noodzakelijk om relevant te blijven in deze nieuwe wereld.

Arduino

Hier komt de tekst

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!