IJssel de Schepper

Besloten website voor familie IJssel de Schepper

IJssel de Schepper

De Schepper (ook: IJssel de Schepper) is een geslacht van Vlaamse oorsprong, dat zich in de 16e eeuw in Nederland vestigde en dat in 1939 werd opgenomen in het Nederland’s Patriciaat.

De uitdaging

Een website voor familieleden

De familie IJssel de Schepper wou een besloten website bestemd voor familieleden. Op de website zullen verschillende soorten content worden gedeeld, zoals de stamboom, het familiewapen, de historie en recente nieuws over de familie. Uiteindelijk is het de bedoeling dat familieleden kunnen inloggen op de website en toegang krijgen tot al deze content.

Aanpak

Meerdere onderwerpen

Voor de website van familie IJssel de Schepper is één-op-één gewerkt met de opdrachtgever. De website bevat meerdere onderwerpen die vanaf de homepagina (na het inloggen) te benaderen zijn.

Registreren en inloggen

Een familielid die de website bezoekt kan toegang vragen tot de website door het maken van een nieuwe account.

De beheerder van de website krijgt vervolgens een bevestiging betreft een nieuwe registratie. De beheerder kan de registratie goedkeuren of afwijzen.

Na het goedkeuren krijgt de familielid een bevestiging hierover en kan vervolgens inloggen op de website en toegang krijgen tot alle content.

Profiel

De familielid kan zijn/haar profiel invullen. Denk hierbij aan persoonlijke gegevens zoals naam, geboortedatum, woonplaats, emailadres, telefoonnummer, etc.

Deze gegevens worden vervolgens weer gebruikt om bijvoorbeeld de familie stamboom aan te vullen.

Daarnaast kan de familielid zich aanmelden voor de nieuwsbrief om zo op de hoogte te blijven van alle nieuws.

Resultaat

Een besloten website

Een besloten website voor de familie IJssel de Schepper. Familieleden kunnen vanaf overal gemakkelijk inloggen op de website en toegang krijgen tot verschillende soorten content. Daarnaast kunnen familieleden hun profiel aanvullen en zich aanmelden voor de nieuwsbrief om zo altijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Bezoek de website

Resultaat

Informatief en stijlvol

Een nieuwe corporate website voor een nieuwe bedrijf. Een stijlvolle website compleet in huisstijl waarop je zowel informatie als inspiratie kunt opdoen. Een website die zeker de moeite waard is om te bezoeken.

Bezoek de site

Ook interesse in een besloten website?

Neem contact op met:

round-me

Oguzhan Cihan 
info@oguzhancihan.nl
+316 36 12 75 00

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!