Skin Clinic Damla

Rebranding van de huidige website

Huidtherapeut in het hart van Rotterdam

Skin Clinic Damla is dé huidtherapeut in de regio Rotterdam voor huidverbetering en huidverzorging. De kliniek is gevestigd aan de Weena in Rotterdam en werkt met gediplomeerde specialisten en state-of-the-art apparatuur, waardoor zij altijd in staat zijn om de huid van hun cliënten zichtbaar te verbeteren.

De uitdaging

Rebranding van de huidige website

Skin Clinic Damla is een luxe huidkliniek die hoogwaardige behandelingen aanbiedt. Ondanks hun sterke reputatie en trouwe klantenkring, was de website verouderd, niet gebruiksvriendelijk en sloot niet aan bij de luxe en professionele uitstraling van de kliniek. De eigenaresse besloot dat een rebranding van de website noodzakelijk was om de merkbeleving te versterken en meer klanten aan te trekken.

Aanpak

Waterfall en Scrum

Om het beste resultaat te behalen is gewerkt met softwareontwikkelmethodes. Vanuit het probleem van de klant is gewerkt aan een doelgerichte en effectieve oplossing. Deze aanpak had raakvlakken met de principes van Waterfall en Scrum, “the best of both worlds” zogezegd. Er is gewerkt in duidelijke fases, maar binnen deze fases was er voldoende ruimte voor veranderingen.

Behandelingen

Skin Clinic Damla biedt een breed scala aan behandelingen voor diverse huidaandoeningen. De kliniek maakt gebruik van de nieuwste, geavanceerde apparatuur om optimale resultaten te garanderen. Bezoekers kunnen eenvoudig de beschikbare behandelingen bekijken en deze filteren op basis van hun specifieke huidaandoening en de gebruikte technologie.

Shop

Ook de webshop is volledig vernieuwd. Klanten kunnen nu eenvoudig schoonheidsproducten bestellen, waarbij ze hun gewenste producten moeiteloos kunnen vinden via zoek- en filteropties. Betalen kan snel en veilig met onder andere iDEAL, Creditcard en Klarna.

Resultaat

Oog voor elk detail

Bij het ontwikkelen van de website is rekening gehouden met elke detail. Het resultaat is een verbeterde gebruikerservaring en versterkte merkbekendheid. Het project is al met al een groot succes geworden, met een moderne en gebruiksvriendelijke website die perfect aansluit bij de visie en de behoeften van de kliniek

Bezoek de site

Ook interesse in een website?

Neem contact op met:

round-me

Oguzhan Cihan 
info@oguzhancihan.nl
+316 36 12 75 00

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!