Omega BV

Online catalogus voor telecomretailer Optie1

Facilitair dienstverlener Omega BV

A.O.D. Omega B.V. is een full-service facilitair dienstverlener, gespecialiseerd in retail, horeca en vastgoed. Het bedrijf verleent diensten aan verschillende soorten winkelketens waaronder voor telecomretailer Optie1.

De uitdaging

Online catalogus

Telecomretailer Optie1 telt circa 100 winkels binnen Nederland. Elke ondernemer kan zijn winkel naar eigen wens inrichten. Omega BV faciliteert de ondernemers hierbij.

De vraag van Omega BV & Optie1 was om hun huidige catalogus te digitaliseren en de bestellingen van de Optie1 ondernemers geautomatiseerd in goede banen te leiden.

Aanpak

Korte lijnen

Tijdens mijn stageperiode bij MeetThePubliq heb ik gewerkt aan de Online Catalogus. Ik heb het project meegemaakt vanaf het begin tot aan de eindstreep. Gedurende het project is er met veel verschillende stakeholders gecommuniceerd, waaronder Optie1 en verschillende retailers.

Resultaat

Portaal

Een nieuwe online catalogus geheel in huisstijl voor Optie1. De online catalogus is een portaal voor de Optie1 ondernemers, verschillende meubilair retailers en Omega-BV.

Mijn aandeel

Tijdens mijn stageperiode bij MeetThePubliq heb ik gewerkt aan de Online Catalogus van Optie1. Ik heb het project meegemaakt vanaf het begin tot aan de eindstreep. Het grote deel van de Online Catalogus is ontwikkeld door mij

Projectgegevens

 Cliënt: Omega B.V. & Optie1
 Opdrachtgever: Meet the Publiq (werkgever)
 Realisatie: Webapplicatie
 URL: portal.omega-bv.nl

Meer weten over mijn stage bij MeetThePubliq?

Neem contact op met:

round-me

Oguzhan Cihan 
info@oguzhancihan.nl
+316 36 12 75 00

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!