Stichting Rudolf de Bruyn Ouboter

Het levensschets van een aquarellist

Rudolf de Bruyn Ouboter

Rudolf de Bruyn Ouboter is een aquarellist die ooit door zijn vriend, tijdgenoot en collega-schilder Kees Verwey getypeerd werd als de ‘prins der aquarellisten’.

De uitdaging

Bekendheid bevorderen

Stichting Rudolf de Bruyn Ouboter heeft als doel het bevorderen van de bekendheid van de Haagse aquarellist Rudolf de Bruyn Ouboter. Zoals het inventariseren, catalogiseren en exposeren van zijn schilderijen.

De opdracht: Digitaliseer dit concept

Aanpak

Meerdere onderwerpen

Voor de website van Stichting Rudolf de Bruyn Ouboter is één-op-één gewerkt met de opdrachtgever. De website bevat meerdere onderwerpen, die zijn weergeven in zogenoemde Cubics (vierkanten).

Schilderijen

Voor het inventariseren, catalogiseren en exposeren van de meer dan 150 schilderijen is gebruik gemaakt van Asynchronous JavaScript (AJAX). Dit zorgt ervoor dat er kan worden gefilterd op schilderijen zonder de pagina te vernieuwen.

Daarnaast zorgt het voor minder druk op de server, omdat alleen wordt opgehaald wat echt nodig is. Met als doel een betere gebruikerservaring.

Shop

Via de website is het onder andere mogelijk om het boek van Rudolf de Bruyn Ouboter te bestellen. In dit boek is het levensschets van de aquarellist terug te lezen en zijn de vele stillevens en portretten terug te zien. Betalen op de website is mogelijk middels IDEAL of Creditcard.

Resultaat

Uniek & interactief

Een unieke en interactieve website voor Stichting Rudolf de Bruyn Ouboter. De website is compleet in huisstijl en biedt de mogelijkheid om verschillende exemplaren van de aquarellist te zien. Een website die zeker de moeite waard is om te bezoeken.

Bezoek de website

Resultaat

Uniek & interactief

Een unieke en interactieve website voor Stichting Rudolf de Bruyn Ouboter. De website is compleet in huisstijl en biedt de mogelijkheid om verschillende exemplaren van de aquarellist (kunstenaar) te zien en te bestellen. Een website die zeker de moeite waard is om te bezoeken.

Bezoek de website

Mijn aandeel

De gehele website is gemaakt door mij

Projectgegevens

 Cliënt: Stichting RDBO
 Opdrachtgever: Stichting RDBO
 Realisatie: Website, Webshop, Community
 URL: www.debruynouboter.nl

Ook interesse in een unieke website?

Neem contact op met:

round-me

Oguzhan Cihan 
info@oguzhancihan.nl
+316 36 12 75 00

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!